CREATRISS BROWS

ALLA ÄR UNIKA SÅ ÄR ÄVEN DINA ÖGONBRYN

VILKEN METOD SKA DU VÄLJA?

3D MICROBLADING

 

Stråliknande resultat som ger ett mer naturligt utseende. Fyller ut redan befintliga bryn eller återskapar brynform från noll. Mindre bra vid volymskillnader i egen hårväxt, större luckor och ojämnheter då rekommenderas Combo som fyller ut och balanserar mer. Hudtyp, eftervård mm påverkar hur krispiga/suddiga strån man kan få och hållbarheten är sämre på fet och ojlig hud.

 

 

COMBO

 

3D strån + Powder (skugga). Två tekniker som kombineras för ett mer fylligt resultat men även stråliknande. Mer naturligt än enbart Powder och rekommenderas starkt när man har volymskillnader i egen hårväxt eller större luckor. Resultatet blir mer jämnfyllda ögonbryn men de kan även göras i ombrestil med ljusare start och fylligare slut.

 

Combo kan göras i olika styrka och är därför den mest populära metoden hos mig idag. Att göra Combo innebär INTE att det måste bli extremt mörkt, sminkat och intensivt. Det handlar främst om fyllnad och det kan uppnås med olika pigmentnyanser, både ljusa och mörkare. Rekommenderas starkt för de med fet/ojlig hy samt de med ojlig t-zon. Hållbarheten är längre med denna metod för de med fet/ojlig hud.

 

 

POWDER

 

Skuggade bryn utan strån. Påminner om när man sminkar ögonbrynen med skugga och ger en mer sminkad look. Manuell metod.

 

 

OMBRE

 

3D eller POWDER som görs i en fade från ögonbrynets start (svagt) och med ökande täthet/styrka utåt vingen. För respektive tekniker se ovan.

 

 

COVERUP 3D

 

3D-strån över gammal tatuering oavsett typ. I detta fall måste man skicka in bilder till mig för konsultation. Är tatueringen ljusare är det oftast inga problem att skapa en ny form mm men man ska alltid komma ihåg att tidigare tatueringar påverkar slutresultatet, ibland negativt. Ibland försvinner den nya tatueringen in i den gamla och är inte önskvärt synlig. Finns det en röd, blå nyans i brynet rekommenderas Coverup med COMBO. Om tatueringen är för mörk och har en abnorm form är mina rekommendationer borttagning innan ny tatuering genomförs.

 

 

COVERUP COMBO

 

3D- strån + skugga över gammal tatuering. I detta fall måste man skicka in bilder till mig för konsultation. Är tatueringen ljusare är det oftast inga problem att skapa en ny form mm men man ska alltid komma ihåg att tidigare tatueringar påverkar slutresultatet, ibland på ett negativt sätt. Ibland försvinner den nya tatueringen in i den gamla och är inte önskvärt synlig.

 

Denna metod rekommenderas i första hand då man har större möjlighet att dölja den gamla tatueringen och färgkorrigera den behandlade huden mer effektivt. Om tatueringen är för mörk och har en abnorm form är mina rekommendationer borttagning innan ny tatuering genomförs.

 

 

GLÖM INTE

 

Ingen tatuering kan jämföras med makeup i vare sig intensitet eller färg. Kosmetisk tatuering är "levande" då den genomförs på levande material och huden är i ständig förändring med cellförnyelse mm.

 

Därför är det aldrig möjligt att till 100% garantera ett specifikt resultat för en kund då det är individuellt hur vi reagerar på behandlingen. En del är hållbarheten sämre på än andra pga tex oljig hy eller fet t-zon, så det är viktigt att ta med det i beräkningen när man väljer att göra en kosmetisk tatuering.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.