VÄLKOMMEN TILL MIN LILLA HÖRNA DÄR DU FÅR LITE

TIPS MED HUDEN I FOKUS


Tar du hand om din hud - på ett smart sätt?


Det är verkligen svårt att hitta en hudvårsrutin som fungerar optimalt just för dig och inte kostar skjortan, ellerhur?


Jag har själv varit där och för mig fungerade följande ekvation: jag lägger mer energi på behandlingar som inte kan genomföras hemma än på vilka produkter som står på min vardagshylla.


Med det sagt, betyder det absolut inte att jag inte tänker på vad jag använder men det finns produkter som är effektiva och inte gör hål i plånboken! 


Sådana tips får du per automatik, efter en behandling hos mig, oavsett vilken. Satsa på salongsbehandlingrna och införskaffa produkter du har möjlighet att ha på hyllan året om.

Och tro mig - det finns riktigt bra sådana!


BEHANDLINGAR HOS MIG


Hos mig finns några noggrant utvalda tjänster. Microneedling, Plaxel Plus+, PRX-T33 och Algneedling (även kallat BioNeedling).


Dessa är testade och utvärderade långt efter de precis kommit ut på marknaden eftersom jag gärna analyserar resultat och eventuella negativa aspekter - innan jag erbjuder de hos mig, till dig!


ENKELT OCH EFFEKTIVT


Den bästa hudvården är den som du har tid att utföra.


Många av mina behandlingar går att genomföra EXPRESS. Dvs med samma resultat som en full-tidsbehandling men bara med fokus på TIDEN. Har man bråttom och vill hinna med en behandling på lunchen eller mellan ärenden - så är det möjligt!


Men glöm inte att varva ned då och då och att din tid faktiskt är värdefull! Ta hand om dig!


Hello world